(+45) 31 12 09 69 info@bennedsgaardcoaching.dk

Det siger kunderne

Inger – Sonja er en sød og meget kompetent Stress Coach……

Sonja har arbejdet med at give mig gode og konkrete redskaber som jeg kan anvende i situationer hvor jeg føler mig stresset….. Jeg kan nu føle at jeg har fået ro på kroppen, takker være Sonja’s coaching er jeg godt på vej til at finde mit gamle jeg…. Sonja har lært mig at jeg er den vigtigste person for mig, og jeg skal blive bedre til at passe på, mig selv. Jeg er så godt udrustet nu til at kunne se mig i spejlet hver dag og glædesstrålende udbryde “ er så klar til forandring i mit liv.
TAK❤️

Vibeke – Jeg blev mødt i et tillidsfuldt rum

Sonja er, som coach, en dygtig og opmærksom lytter, som udviste forståelse og anerkendte de udfordringer, jeg kom med. Hun tager stress og dens problematikker alvorligt og er med til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at være sårbar. Sonja formår at vejlede med konkrete redskaber og simple måder, hvorpå jeg kunne opnå en positiv forandring. Jeg har følt mig udfordret, samt haft oplevelsen af, at der hele tiden var en realistisk sans for, hvad der gav mening for mig.

Mette – Jeg har lært at vælge mig selv til

Jeg tog kontakt til Sonja fordi, jeg ønskede at nå nogle simple, men vigtige mål, som bare aldrig har ville lykkedes for mig.

De tre vigtigste ting, som jeg har taget med mig, fra mit coaching-forløb med Sonja, er, at jeg har lært mere om mine personlige grænser. Jeg har forbedret min kunnen, i at sige hvad jeg mener, og så har jeg lært at ‘Mette-tid’ også skal prioriteres. Under hele forløbet har jeg følt mig behageligt tilpas og forstået af Sonja. Efter vores samtaler følte jeg, at jeg vidste, hvad jeg skulle arbejde på. Sonja fik mig til at reflektere over, hvad det var, der stod i vejen for, at jeg kunne nå mit mål. Det var både hårdt og lettende at gennemgå processen, og det gav mig et klarsyn. Et klarsyn over de ting, som ikke fungerede i mit liv og som trak energien ud af mig. Den energi skulle bruges på de mål, jeg havde fastsat. Under mit forløb med Sonja, fandt jeg måder, hvorpå jeg skulle arbejde med de ting, som ikke fungerede. Efter forløbet havde jeg fået redskaber nok til at nå mit oprindelige mål. Det var helt og aldeles et vellykket forløb, som jeg mener, er særdeles godt givet ud. Jeg vil anbefale Sonja som coach til alle mine nærmeste.

Sisse – Jeg følte mig tryg, da jeg var mest sårbar

Sonja er et varmt og nærværende menneske som coach. Hun hjalp mig med at se mine muligheder på tidspunkter, hvor jeg følte mig låst i det umulige. Jeg følte mig tryg, selv da jeg var mest sårbar. Jeg følte mig mere klar og modig, og frem for alt i stand til at nå mit mål efter min session med Sonja. Man kan mærke at Sonja har stor erfaring med stress og mennesker. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Vil du ringes op?

Benyt dig af formularen, og jeg ringer til dig hurtigst muligt.