(+45) 31 12 09 69 info@bennedsgaardcoaching.dk

Erhverv

Foredrag: Stress er blevet en folkesygdom

Vi lever i et viden- og teknologisamfund, hvor vi døgnet rundt bombarderes med informationer, som vi skal tage stilling til. Arbejds- og privatliv er for mange blevet grænseløst, hvor vi ofte er tilgængelige døgnet rundt.

Dine medarbejdere kan blive presset. De føler måske ikke, de kan nå eller overskue opgaverne og kan få psykiske og fysiske symptomer på stress. Arbejdspladser kan have fokus på dette og kan spille en stor rolle i at forebygge f.eks. stress.

Dette foredrag omhandler hvad den enkelte kan gøre for, at stress ikke tager kontrol over livet. I kan, i virksomheden, sammen lære at forstå stress, stresshåndtering og stressforebyggelse. Ligeledes kan I få viden om værktøjer til at komme af med stressen, hvis den allerede har taget overhånd. Formålet med dette foredrag er således at give deltagerne indsigt og viden om stress, så de med en række enkle greb kan håndtere og forebygge stress.

De emner, som foredraget vil beskæftige sig med, er:

  • Hvad stress egentlig er
  • Forskellen på travlhed og stress
  • At blive opmærksom på egen stress
  • Gode og effektive redskaber mod stress
  • At blive opmærksom på andres stress
  • At hjælpe andre med deres stress

Et foredrag vil typisk vare 1-1,5 time og koster 5.000 kr. (+ moms).

 

Individuelle tilbud til medarbejdere

Virksomheder kan også tilbyde særlige, individuelle forløb og hjælp til relevante medarbejdere, som har brug for det.

  • Stresscoaching er et forløb over 7-10 sessioner, hvor første session varer ca. 1.5 time og de efterfølgende 1 time. Forløbet vil strække sig over ca. 2,5 måneder. Du vil blive afstresset, få redskaber til at finde dine værdier og styrker samt få balance i livet igen. Jeg vil støtte dig fra start til slut i at skabe det liv, du drømmer om. Du kan opnå en gladere tilværelse, hvor stress ikke styrer dit liv eller begrænser dig.
  • Coaching kan variere alt efter behov og hvor meget og store forandringer, du ønsker. Du skal være indstillet på, at det kan variere, hvor mange sessioner der skal til, for at opnå effekt. Vi skal sammen finde dine styrker og øge din mentale robusthed, så du kan ændre adfærd og uhensigtsmæssige handlemønstre og opnå dine drømme og mål. Du vil blive støttet i at skabe din egen succes i livet.

Individuelle sessioner til medarbejdere 1. session 1000 kr. efterfølgende 600 kr. per session (+ moms).

Vil du ringes op?

Benyt dig af formularen, og jeg ringer til dig hurtigst muligt.