(+45) 31 12 09 69 info@bennedsgaardcoaching.dk

Om mig

Da stressen ramte mig som en hammer, måtte jeg finde mine egne værdier frem

Jeg har altid elsket at arbejde med mennesker gennem mit arbejdsliv som både klinikassistent, underviser, finansrådgiver og nu coach. Derfor var det ikke en svær beslutning at tage en coachuddannelse med en efterfølgende overbygning med fokus på stresscoaching. Jeg besluttede mig for at efteruddanne mig, da jeg selv – for år tilbage – blev ramt af overbelastningsstress. Jeg har førhen altid tænkt, at stress ikke kunne ramme mig, men hvor har jeg fået stor respekt for at stress skal tages alvorligt og helst skal forebygges, da ingen fortjener at blive ramt af alvorlig stress. Jeg har været igennem en fantastisk personlig rejse, som har givet mig ny selvindsigt. Jeg har fundet værdier i livet, som jeg brænder for og nu ønsker jeg at hjælpe andre med at opnå det samme.

Jeg er GROW2 Certificeret Coach uddannet i Århus, samt Certificeret Stresscoach uddannet hos Forebyg Stress med Bjarne Toftegaard i København.

Privat er jeg bosat i Herning sammen med min kæreste. Sammen har vi fire skønne børn, tre bosat i København og én i Aarhus. Jeg har selv oplevet pressede tider både i arbejdslivet, men også privat igennem de ting, der møder en i livet. Jeg har igennem dette lært vigtigheden af at reflektere over livets op- og nedture samt genfinde mine ressourcer.

Jeg brænder for at hjælpe og arbejde med mennesker, og jeg glæder mig til at møde dig.

Vil du ringes op?

Benyt dig af formularen, og jeg ringer til dig hurtigst muligt.